Operationeel

Onze dienstverlening bestaat enerzijds uit het beheren van de onderhoudscontracten welke nodig en afgesloten zijn voor het gebouw of complex. Hierbij kunt u denken aan de onderhoudscontracten voor de lift(en), toegangsdeuren, pomp- en hydrofoorinstallaties en andere te beheren contracten.

Anderzijds zorgen wij voor adequate oplossingen in het geval van storingen en klachten zoals deze kunnen voorkomen in uw gebouw of complex.
Wij zitten als H2Consult echt op de stoel van de VvE als het gaat om de bewaking van de te leveren kwaliteit en prijspeil.
Wij denken in alle genoemde gevallen in het belang van het complex en de VvE door snel en effectief de gemelde kwestie op te pakken. Daarnaast wordt er preventief onderhoud gepleegd om toekomstige klachten en storingen te voorkomen.

Ook kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud, het opstellen van een meerjaren onderhoudsprognose, advisering over het opstellen of wijzigen van de splitsingsakte en/of het huishoudelijk reglement, projectmanagement en vele overige diensten.

Webdesign: NextDoorMedia